Boganmeldelser

 

Susanne Meelbye

Journalist & Forfatter

 

Boganmeldelser

 

 

NY BOG

Pigen uden iris udkom 17.8 2017

 

Her vil der løbende blive lagt links op, hvor mine bøger er blevet anmeldt.

 

 

 

Susanne Meelbye

Skejbyparken 143

8200 Aarhus N

Mail: meelbye@stofanet.dk

 

 

Tina R på SAXO

 

En interessant og livsbekræftende fortælling, om en pige som er født med den sjældne sygdom - Aniridi. Bogen er fangende, da der er en god flydende overgang, mellem faglig viden omkring den sjældne sygdom, og Susannes liv med sygdommen, fra barns ben og frem mod voksenlivet. Fortællingen bekræfter læseren i, at intet er umuligt, for den der har viljen. Den kan desuden anbefales som informativ læsning, til pårørende af sygdommen eller nysgerrige læseglade sjæle. Fire store stjerner herfra.

 

Nordvestnyt, en del af Sjællandske Medier

 

Flot værk. Det virker desuden ganske stærkt, at Susanne Meelbye i sin bog har fået to fagfolk vicepolitikommissær Kim W. Vammen fra Frederiksberg og tidligere drabschef Ove Dahl fra Københavns Politi til at give deres tolkning af hændelsesforløbet.

Læs mere Nordvestnyt

 

 

Simon Bang Facebook

 

Kære Susanne Meelbye, vil takke dig for din bog "Mordet på moster" - sikke en bedrift du har udført! Gribende, voldsom og meget spændende. Man bliver fuldstændig suget ind i beretningen (har hørt den som lydbog). Er dybt imponeret over hvad du har fundet ud af. Jeg kender ikke sagen om dobbeltmordet i detaljer, andet end som alm viden, men alt det du lægger frem lyder utrolig plausibelt. Jeg håber din forskningog din bog kan bidrage til en opklaring om de tre mord, hvis du da ikke allerede har fundet den.

 

 

Robert Wahlström Malmö – ett historiskt perspektiv på Facebook

 

Mordet på Moster” äer en oerhört u späænnanded utredning i bokform som Susanne Meelbye har skrivet om ond bråd död och mord som aldrig blev ordentligt utrett på sin tid.

 

Læs mere ett historiskt perspektiv på Facebook

 

 

Blogger Bjørg Pipaluk Skovsende

 

Hvis det ikke var fordi jeg vidste at dette var en virkelig sag, så havde jeg troet det var en virkelig velskrevet krimi. Hold da op. Jeg blev helt opslugt af bogen og kunne slet ikke ligge den fra mig. Jeg fløj igennem det lette sprog, som virkede så levende at jeg føler at jeg kom tilbage i tiden for en stund.

Læs mere Bjørg Pipaluk Skovsende

 

 

 

Blogger Bjørg Pipaluk Skovsende

 

MEN hun skriver faktisk meget levende, let og lækkert. I sagen om hendes moster var jeg helt med inde i sagen, følte med personerne, dannede mine egne meninger og blev virkelig sur på politiet får deres manglende detaljerede sans.

 

Læs mere Bjørg Pipaluk Skovsende

 

 

 

 

Frandzen

 

Jeg brugte en del af juleferien på at læse journalist Susanne Meelbyes krimi-dokumentar om “Mordet på Moster – og dobbeltmordet på Peter Bangs Vej” – som helt bogstaveligt er historien om det formodede mord på hendes moster Else Langkjær i 1946, og den mulige kobling til dobbeltmordet på ægteparret Jacobsen i 1948. Historien har et fint potentiale.

Læs mere Frandsen

 

 

Tårby bladet

To uopklarede kriminalsager – er der en sammenhæng?

 

Læs mere Tårby bladet

 

 

Fritidsmargasinet

 

Bogen “Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej” bringer helt nyt gennembrud i århundredets mordgåde.

Læs mere Fritidsmargasinet

 

 

Historie-Online

 

Susanne Meelbyes har undersøgt mordet på hendes moster Else Langkjær den 24. september 1946 på Bentzonsvej 44. Sagen har i mange været et traume for familien, fordi den var så uforståelig, hvorfor bliver sagen henlagt som selvmord, skønt der var alle mulige spor, der pegede i en anden retning.

 

Læs mere Historie-Online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 • Susanne Meelbye • Skejbyparken 143 • 8200 Skejby • +45 2288 4450 • meelbye@stofanet.dk