Du er her:  Susannemeelbye.dk » Nye oplysninger i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej af Susanne Meelbye
forfatter susanne meelbye

Nye oplysninger i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej af Susanne Meelbye

Den velkendte sag om dobbeltmordet på et ægtepar, der fandt sted i 1948 i København på Peter Bangs Vej, er aldrig blevet opklaret – og ingen sigtelser har nogensinde fundet sted. Men her 71 år senere bliver en svensk konsul, August Schmitz jr., indhentet af fortiden, da den danske journalist, Susanne Meelbye, afslører hans bedrageri i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej og giver ham et meget stærkt motiv. Ifølge en københavnsk politimand, der har fulgt sagen nøje gennem mange år, er journalistens arbejde det mest veldokumenterede og skudsikre, der hidtil har set dagens lys.

Det perfekte bedrag” hedder bogen af Susanne Meelbye, der river op i den mere end 71 år gamle mordgåde. Hun har genoptager dobbeltmordet på Peter Bangs Vej.

Den research, der ligger til grund for bogen, roses af politiet og fremhæves som et af de bedste og mest kvalificerede bud på, hvad motivet for dobbeltmordet var. Og som noget helt nyt i sagen retter Susanne Meelbye sigtekornet mod den svenske storbedrager.

“Hun er kommet frem til noget, hvor jeg som politimand siger, at det giver mening. Det kunne meget vel være årsagen til, at drabet fandt sted. Jeg er imponeret over det arbejde, hun har lavet, og hun har brugt rigtig meget tid. Hun kan dokumentere alt,” siger Vicepolitikommissær hos Station City i København, Kim W. Vammen, der været i Politiet på Frederiksberg siden 1978 og har fulgt Susanne Meelbyes arbejde på tæt hold.

Læs hele artiklen om Det Perfekte Bedrag

Køb Det Perfekte Bedrag

Del dette indlæg
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *