Du er her:  Susannemeelbye.dk » Forord Det Perfekte Bedrag

Forord Det Perfekte Bedrag

Denne bog vil blive læst og opfattet på forskellige måder, alt efter hvilken interesse man har i de to drabssager om Else Langkjær og dobbeltmordet på Peter Bangs Vej. Politimanden vil sikkert kigge kritisk på de nye oplysninger og stille spørgsmålet; hvordan kan vi bruge oplysningerne? Personer, der har interesse i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, måske fordi de er forskere, der har gravet i sagen lige som jeg, vil sikkert med glæde tænke; endelig noget nyt under solen.

Eller det kan være læsere, der i årtier har fulgt med i opklaringen af dobbeltmordet, og som sikkert vil synes, at det er spændende og fascinerende, hvor meget man kan grave frem, hvis man er tilpas nysgerrig og stædig.

Jeg selv har ikke interesseret mig meget for dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, fordi jeg var mere interesseret i min egen familietragedie.

Denne bog er en dokumentarisk fortælling og min vurdering af, hvad der kan være sket dengang, Den er resultatet af mine undersøgelser og baseret på enorme mængder interviews, politirapporter og billedmateriale. Nogle af kapitlerne indeholder rekonstruktioner af, hvad der kan have udspillet sig hos dem, der var impliceret i sagen, og tegner et billede af det danske samfund, sådan som det så ud lige efter 2. verdenskrig, hvor rationering, fedtemadder og mangel på klædestof var en del af hverdagen.

Der er mange ting på spil i sagen, og den har tråde langt mere vidtrækkende, end nogen i min familie har haft fantasi til at forestille sig. Ingen har tidligere gransket materialet i så omfattende omfang, så her får du det tætteste, vi kan komme på sandheden, og med helt nye afgørende spor, der dokumenterer et motiv til drabene på Else Langkjær og dobbeltmordet på Peter Bangs Vej. Jeg håber, at du bliver lige så grebet af sagens kompleksitet, som jeg blev.

Lyt til forord “Det Perfekte Bedrag
Del dette indlæg
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.