Du er her:  Susannemeelbye.dk » Forfatteren Susanne Meelbye er i studiet hos TV Østnjylland

Forfatteren Susanne Meelbye er i studiet hos TV Østnjylland

Jeg er i studiet hos Stig Ulrichsen, TV Østjylland, hvor jeg fortæller om mit liv og mine mange bøger, blandt andet om det uopklarede mord på min moster Else Langkjær og dobbeltmordet på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Der bliver også tid til at snakke om hendes tre andre bøger; Mistænkelige Dødsfald, Mordet på Moster Sagen Genoptaget og Pigen uden iris.

Del dette indlæg
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Skriv en kommentar

Ét svar til “Forfatteren Susanne Meelbye er i studiet hos TV Østnjylland”

  1. Sara siger:

    Du giver virkelig læserne et indblik i dit liv, som privat person og forfatter. Jeg har læst alle dine bøger, og kan varmt anbefale dem, uanset om det er på tryk eller lydbog. – Du kan være stolt af dit arbejde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *