Det Perfekte Bedrag

Det Perfekte Bedrag

Beskrivelse

 

Det perfekte bedrageri finder du i bogen Det Perfekte Bedrag.

Svensker bag hvidvask-sag blev aldrig mistænkt som bagmand i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej.

Den velkendte sag om dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, der fandt sted 1948 på Frederiksberg, er aldrig blevet opklaret – og ingen sigtelser har nogensinde fundet sted. Men her 71 år senere bliver en svensk konsul, August Schmitz jr., indhentet af fortiden. Den den danske journalist, Susanne Meelbye, afslører hans bedrageri i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej. Det giver ham et meget stærkt motiv. Ifølge en københavnsk politimand, der har fulgt sagen nøje gennem mange år, er journalistens arbejde det mest veldokumenterede og skudsikre, der hidtil har set dagens lys.

Forfatter og journalist Susanne Meelbye kan nu efter flere års research afsløre Danmarks efterkrigstids største bedrageri.

Forfatteren har researchet sig frem til hidtil ukendte oplysninger i Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej og har samtidig gravet en kæmpe svindelsag frem, som politiet ikke har forholdt sig til, da de efterforskede sagen.

Politiet erkender mangelfuld efterforskning og blåstempler Meelbyes research

“Hvis jeg selv kunne vælge en ekstern samarbejdspartner i en kompliceret politisag, ville jeg klart vælge Susanne Meelbye,” siger Vicepolitikommissær, Kim W. Vammen Station City i København.

Boganmelder: Ulla Weishaupt , Bogrummet

Det er på en gang fascinerende og skræmmende at læse de informationer som Susanne Meelbye har formået at grave frem gemmen ben hårdt arbejde. Fascinerende fordi man godt nok skal være kynisk og have is i maven for at jonglerer så meget rundt med varelagre, penge, falske fakturaer og reviderede regnskaber. Skræmmende fordi politiets efterforskning virker sjusket, og delvis nedlukket.

Læs om Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej her

Skuespiller Lasse Rasch fortæller om arbejdet med indlæsning af Det Perfekte Bedrag