Det Perfekte Bedrag

Det Perfekte Bedrag

Forlaget Meelbye Udkom 5. marts 2019

ISBN: 978-87-970189-5-8    
Sider: 224
Format: Softcover
Andre formater: E-bog & lydbog
Kategori: Biografier, erindringer

Beskrivelse

 

Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej er aldrig blevet opklaret…

Ingen sigtelser foretaget i 71 år.

Det holdte ikke forfatter Susanne Meelbye tilbage, som nu har fundet nye hæsblæsende oplysninger i sagen.

Oplysningerne har været så banebrydende, at bogen “Det Perfekte Bedrag” har genoptaget efterforskningen på ny af Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej.

Hvad siger politiet om Susanne Meelbyes arbejde

“Hvis jeg selv kunne vælge en ekstern samarbejdspartner i en kompliceret politisag, ville jeg klart vælge Susanne Meelbye,” siger Vicepolitikommissær, Kim W. Vammen Station City i København.

Sagen drejer sig om den velkendte sag om dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, der fandt sted 1948 på Frederiksberg. Dobbeltmordet er aldrig blevet opklaret, sted men her 71 år senere bliver en svensk konsul, August Schmitz jr., indhentet af fortiden.

Den danske journalist og forfatter, Susanne Meelbye, afslører hans bedrageri i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej. Det giver ham et meget stærkt motiv.

Ifølge en københavnsk politimand, der har fulgt sagen nøje gennem mange år, er journalistens arbejde det mest veldokumenterede og skudsikre, der hidtil har set dagens lys.

Mangelfuld efterforskning. Forfatteren stiller spørgsmål ved:

Hvorfor undersøgte politiet ikke om det var samme morder på spil, der begik drab på Bentzonsvej og Peter Bangs Vej på Frederiksberg, når der var 15 lighedspunkter i de to sager?

Var det sjusk fra politiets side, da de en vigtig nøgleperson, den svensk konsul, August Schmitz jr., slap godt fra sine bedragerier i Sverige og Danmark?

Læs bogen og find ud af de både skræmmende og fascinerende oplysninger som bliver gravet frem.

Læs om Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej

Susanne Meelbye er Else Langkjærs niece og søger i 2011 aktindsigt om hændelsen, og da hun gennemgår sin mosters sag, opdager hun, at den har mange foruroligende lighedspunkter med netop det berømte dobbeltmord på Peter Bangs Vej. Er der tale om tilfældigheder, eller er sandheden en helt anden?

Kunne en mere omhyggelig gennemgang af mosterens sag have forhindret mordet på ægteparret Jacobsen? Og hvorfor bliver politiet ved med at hævde, at Else Langkjær begik selvmord? Disse og andre spørgsmål tager Susanne Meelbye under kyndig behandling.

W. Vammen giver hende ret, og der rejses den hypotese, at en bedre efterforskning af Else Langkjærs død kunne have været med til at redde ægteparret Jacobsen. En spændende bog med et foruroligende perspektiv.